Liceul şi şcoala din Măciuca pregătite pentru deschiderea din iunie, pentru anii terminali

Primarul Mugurel Mărcoianu spune că se fac ultimele pregătiri astfel încât elevii din clasele a 12, a VIII şi din anii terminali ai şcolii profesionale să vină la şcoală fără probleme şi fără riscurile de a se îmbolnăvi.

„Tot ce însemană, aleile, culoarele de trecere, dezinfectanţi, toalete, totul este pus la punct pentru copiii noştri. Ştim că pentru ei a fost cel mai neobişnuit an şcolar şi au trebuit să se pregătească de examene în condiţii vitrege cauzate de epidemia de coronavirus. Vrem să le oferim cele mai bune condiţii d epregătire şi evident le dorim succes în examenele care îi aşteaptă. Este un an şcolar pe care categoric îl vor ţine minte ca şi noi de altfel. dar sperăm că nu se va mai repeta aşa ceva”, spune primarul Mugurel Mărcoianu.

Totodată acesta mulţumeşte locuitorilor pentru faptul că au respectat condiţiile impuse de starea de urgenţă, că au manifestat responsabilitate şi „lor, acestor oameni care au dat dovadă de simţ civic, li se datorează faptul că am trecut până acum cu bine. Îi rugăm să rămână la fel de vigilenţi şi de acum înainte”, a completat edilul din Măciuca.

Mărcoianu saltută decizia Tribunalului Vâlcea în procesul „alocarilor discreţionare de fonduri” de către Consiliul Judeţean Vâlcea, proces intentat de Prefectura Vâlcii şi spune edilul, „la recurs, sunt convins că se va menţine aceeaşi decizie”

În privinţa lucrărilor, activitatea economică nu a încetat în Măciuca, s-a lucrat la şcoala generală din Oveselu şi la Dispensarul Medical din Ştefăneşti, o clădire veche, ridicată acum 100 de ani, de către Ştefan Drăghicescu, primul scop al ei, fiind de Casă de Naşteri.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *