Liberalii cer socoteală Consiliului Judeţean Vâlcea pentru investiţiile în drumul distrus de ape

Liberalii vâlceni îi cer socoteală preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Vâlcea, Ion Cîlea, cu privire la banii cheltuiţi în urmă cu un an pe un drum judeţean inaugurat ‘cu mult fast’, care în aceste zile a fost distrus complet de precipitaţii.

‘Drumurile baronilor locali îşi arată acum vulnerabilitatea. Drumuri care au înghiţit ca nişte găuri negre bani din bugetul judeţului sunt acum măturate de ploi, ca şi când ar fi fost făcute din nisip. Îmi amintesc cum domnul Ion Cîlea a inaugurat cu mult fast această lucrare, cum a pus pancarde roşii în care se lăuda cu marile realizări. Domnul Ion Cîlea a investit 6 milioane de lei noi, acum un un an, într-un drum care azi arată aşa cum arată, adică un drum care a luat-o la vale. Ce explicaţii oare va da, preşedintele CJ Vâlcea, domnul doctor inginer Ion Cîlea, contribuabililor ai căror bani i-a transformat efectiv în apă de ploaie. Sar ar trebui să rămână acolo panoul cu ‘Realizare a Consiliului Judeţean’, pentru că doar aşa va rămâne comunicat pentru electorat adevărul’, a declarat marţi, pentru AGERPRES, preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican.

Drumul Judeţean Şirineasa – Pesceana – Creţeni, care uneşte localităţile din centrul judeţului cu cele din sud, a fost inaugurat în urmă cu an de către Consiliului Judeţean, investiţia ridicându-se la aproximativ 6 milioane de lei.

În urma precipitaţiilor din utimele zile, platforma acestuia a cedat, făcând practic imposibilă circulaţia în zona Pesceana.AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *