Lady Gaga are vise erotice bizare

Lady Gaga (27 de ani) a povestit că uneori are nişte vise erotice bizare, vise care au inspirat-o să compună piesa „Sex Dreams”, de pe cel de-al treilea album de studiou al său, ‘ARTPOP’, conform starpulse.com.

„Nu aţi fost niciodată în pat cu o persoană în timp ce aveaţi fantezii cu o altă persoană? În această piesă îi explic infidelitatea persoanei cu care sunt, şi apoi am o conversaţie interioară cu persoana cu care aveam fantezii”, a explicat ea pentru postul britanic de radio KISS FM.

„În mintea mea, când îmi imaginez scene erotice, totul este foarte bizar! De obicei eu mă aflu în vis, purtând nişte haine couture ciudate şi privind la o păpuşă gonflabilă. Cam aşa arată visele mele erotice. Visele mele erotice sunt bizare!”, a adăugat ea.

Deşi a recunoscut că uneori are fantezii şi cu alte persoane, Lady Gaga susţine că este fericită cu prietenul ei, actorul Taylor Kinney, care poate fi văzut în seria de televiziune ‘Chicago Fire’.

„Amândoi suntem foarte discreţi şi nu ne plac lucrurile extravagante, deci avem o relaţie foarte, foarte simplă (…) ne place să ne luăm pizza, să ne relaxăm şi să vorbim despre noi”, a mai susţinut ea.AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *