Lădeştiul aşteaptă ultimul act de la Consiliul Judeţean pentru a putea elibera buletinele de identitate în localitate

Potrivit primarului Ion Lixandru, compartimentul de Evidentţa Populaţiei este deja pregătit pentru a putea elibera actele cetpţenilor, având toată logistica, inclusiv personalul angajat, rămând să obţină avizul de la Consiliul Judeţean, ultimul act necesar pentru a porni activitatea

„Avem aparatură performantă, avem legăturile cu Bucureştiul, cu STS-ul, avem tot ce ne trebuie, urmează ca în proxima şedinţă a Consiliului Judeţean, comuna Lădeşti să fie scoasă din arondarea la Horezu şi dată nouă. Apoi toate actele de identitate vor fi eliberate aici, în zonă. Un fapt bun şi poate şi alte localităţi se vor aronda nouă”, spune edilul din Lădeşti.

În ceea ce priveşte Consiliul Judeţean, primarul insistă pe lângă preşedintele Rădulescu, să finalizeze complet drumul Transolteanca, DJ 676B, legătura cu Glăvile, pe teritoriul Lădeştiului, fiind doar 700 de metri.

„Ştim că a promis că în acest an va fi realizată toată şoseaua dar oamenii din Lădeşti m-au rugat să îi mai amintesc domnului preşedinte. În ceea ce priveşte iluminatul public în comună, mai avem 200 de lămpi moderne de montat şi toată localitatea va beneficia de un sistem modern şi eficient de iluminat”, a mai adăugat Lixandru.

În privinţa lucrărilor, se pare că a fost încheiată licitaţia pe CNI, pentru Căminul Cultural asta însemnând că în foarte scurt timp ar urma să fie semnat contractul de execuţie.

Primăria spune că în Lădeşti, pandemia este sub control, ultimii cetăţeni aflaţi în izolare urmează să iasă, aceştia respectând toate rigorile carantinării.

Totodată a fost achiziţionat dezinfectant pentru drumuri, pentru staţii de autobuz, pentru zona marketurilor, toţi agentii economici si instituţii publice.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *