La Voicești se amenajează și modernizează drumurile și ulițe comunale

 

Edilul din comuna Voicești, Florian Vătafu, se implică pentru continuarea lucrărilor la infrastructra din localitate. În acest sens,  a scos la licitație pe SEAP, lucrările la canalizare, dar și pentru continuarea lucrărilor de asfaltare a încă 3,4 kilometri, iar după primirea fondurilor guvernamentale edilul va trece și la amenajarea și modernizarea sistemului de drumuri și ulițe comunale.

Una din problemele cu care se confruntă administrația locală din localitatea Voicești este neînlegerea agricultorilor care își comercializează produsele pe marginea drumului național. Administrația locală a făcut eforturi deosebite pentru realizarea unei piețe agroalimentare modernă, special pentru ca cei aproximativ 300 de legumicultori să aibă un spațiu exclusiv pentru această activitate.

“Încercăm să convingem oamenii să vină să își comercializeze produsele în piața agroalimentară pe care am inființat-o in localitate și să nu mai stea cu tarabele la marginea drumului național. Acolo se pot întâmpla accidente, iar inspectorii ANAF pot oricând apărea și amenda oamenii.”, spune primarul Florian Vătafu.

Începerea anului școlar se desfășoară în condiții normale, scolile au fost igienizate, aprovizionate cu combustibil, s-a schimbat parchetul în sălile de curs și s-a inființat și un nou laborator de biologie.

C.P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *