La Vâlcea a fost creată platforma de socializare care va bate Facebook-ul şi va fi lansată în primăvară

În această luna va fi lansată o aplicaţie care are toate şansele să trimită Facebook în istorie. Este vorba de Skyhub versiunea 2.0, şi este creaţia lui Ionuţ Budilşteanu.
“Cred că la mijlocul lui martie o să lansăm versiunea 2.0 la SkyHub iar când această versiune care îmbunătăţeşte user experience-ul să fie uşor de folosit de către utilizatori
voi fi interesat să o lansez public şi să obţin trafic. Momentan am primit un feedback care imi spune ca mai trebuie dezvoltată. Vom deschide în Bucureşti un punct de lucru, unde o să dezvoltăm platforma SkyHub mai departe şi să lansăm versiunea 2.0 cu îmbunătăţiri”, spune Ionuţ Budişteanu.

Ionuţ pregăteşte o revoluţie în zona social-media – o nouă platformă, creată de inventatorul vâlcean, pe numele ei de botez Skyhub.

“Mulţi m-au întrebat cu ce mă ocup după ce m-am întors din SUA. Pot să vă spun că lucrez de zor în laboratorul meu la tot felul de proiecte, incluzând o platformă web socială. De abia aştept să o lansez, însă trebuie să mai aştept puţin ca tehnologia să devină mai dezvoltată. Este vorba de o platformă socială ce doreşte să revoluţioneze forumurile de pe internet cu o tehnologie nouă, adaptată la noile tendinţe ale webului. Se numeşte skyhub, temporar poate fi accesată la linkul http://skyhub.me. Iar cea mai inedită componentă o să fie un algoritm prin care toţi utilizatorii vor fi răsplătiţi financiar pentru întreaga lor activitate, proporţional cu impactul conţinutului creat de ei”, spune Budişteanu.

 Aşadar, potrivit lui Ionuţ, “cu cât un utilizator scrie conţinut mai original, util, cu tracţiune la public, cu atât acesta va fi răsplătit mai mult”.

O noutate este că, pe SkyHub, utilizatorii pot să îşi creeze propriile lor forumuri despre orice îi interesează, în ideea de a crea comunităţi ce au aceleaşi idealuri sau pasiuni. Este o abordare diferită de Facebook, în sensul că, pe SkyHub, utilizatorii urmăresc conţinutul care îi ionut-budisteanu-genericinteresează.

“În cazul în care reuşesc să execut foarte bine implementarea platformei, SkyHub are potenţialul de a deveni un startup foarte mare, dar depinde doar de cât de bine este implementat şi executat. Tehnologia nu este lansată oficial şi sper ca aceasta să devina matură. Încă o dată, dacă platforma va funcţiona şi execuţia va fi realizată foarte bine, SkyHub poate scala, devenind un produs web creat în Romania şi folosit de zeci de milioane de oameni”, a mai adăugat inventatorul vâlcean.
Liviu POPESCU
loading...

16 comments

 • Batranul G

  Asteptam si sunt convis de succes ,este mare treaba sa pierzi timpul cu folos cumva …

 • An Anasha

  Succes deplin ! Dar ce am vazut acuma ( foarte multa politica ) nu ma intereseaza . Poate mai tarziu…? Nu pot intra in casuta de emai, nu se deschide, nu se efectueaza delogarea etc. Mai astept …

 • Gheorghe F

  Sunt acțiuni la vânzare?

 • Adu

  imi permit sa nu cred in laudarosi, cat timp o fac ca reclama la ceva inca neintamplat… 😀 Daca va fi cum prezic ei, sa le fie de bine.

 • Gheorghe Taralunga

  Succes. Poți conta pe mine.

 • Rățoi Catalin

  Ar fi foarte buna, dar să meargă mult mai bine și la viteza de derulare și mai puțin cu politica și sa va fie de bine și mult succes!

 • Elena Popovici

  Mult noroc, Ionut ! Tot ceea ce uneste oamenii, ( si nu ceea ce ii dezbina), se face cu binecuvantarea Domnului.

 • Radoi Ion

  În loc să ne mândrim, să încurajăm , să laudă ideea noi criticăm, ne îndoim, avem suspiciuni.
  Felicitări Ionut. Oameni ca tine ne mai dau speră.

 • Eek

  Sună foarte similar cu https://steem.io

  Hmm 😕

 • Ionel

  Un increzut ! Omu a declarat ca a dat uitarii orasul sau bastina ! Prea plin de el ! Abiaa a fost capabil sa promoveze bacul in lb engleza !!

 • Nicole

  Prea multa politica. In rest…de abia astept sa inchid contul de facebook

 • O idee foarte buna. Succes,

 • Nume Prenume

  cu fontul de la Skype ce facem?

 • Miheea

  Bravo, Ionut! Ne bucuram ca ai ramas in Romania….Cu toate ca nu ne asteptam la asa ceva, avand in vedere toate ofertele de studii (cu burse) din partea universitatilor celebre. Nu era de ignorat nici oferta Google, unde te puteai angaja acum cativa ani, cand erai la liceu. Felicitari! Faptul ca esti nascut pe 1 Decembrie…spune ceva…

 • Clauss

  Iti doresc succes si pe ce os android,ios,windows mobile poti implementa aplicatia.

 • TEACĂ GHEORGHIȚĂ

  Te felicit din toată inima pentru tot ce faci ca tânăr om de știință român. Îți doresc să reușești în toate proiectele tale inovatoare. Am să încerc să mă implic în această aventură frumoasă și cu experiența mea de cca 45 de ani de cercetare științifică, proiectare de înalt nivel și experiență în management să pot contribui măcar cu câteva sfaturi . Mă bucur din toată inima că în țara asta sunt “tineri minunați și ocupați” cu lucruri atât de interesante,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *