La Titești, Primăria a achiziționat tablete pentru elevi și o tablă interactivă pentru școala gimnazială

Comuna Titeşti este una din cele 5 comune loviştene, situată în frumoasă căldare montană a părţii estice a Masivului Făgăraş, zonă plină de istorie, de legende, aşezare de peste 2000 de ani, din timpul Imperiului Roman, din perioada căruia, se văd şi azi ruinele fostului castru roman.

Vorbim de o comună mică dar cu multe investiţii şi proiecte, unele cu finanţare europeană. E vorba de Biserica veche de peste 3 secole din centru comunei, o bijuterie rămasă peste timp, cu hramul sfinţii Mihail şi Gavril. Aici s-au alocat sume necesare studiului de fezabilitate şi proiectului tehnic .

Primarul reales al localității, Cătălin Daneș, nu a așteptat învestitura și deja a trecut la treabă, ambița sa fiind de a finaliza de asfaltat ultimul drum din comună,

”Un singur drum mai era de pământ și am trecut deja la procedura care înseamnă asfaltarea Drumului Cimitirului, consolidare tersament, amenajare rigole pentru colectarea apelor pluviale. Și avem în proiect și amenajarea unui podeț. în punctul Gheorghe Sofia. Cu cei de la 416 lucrăm la gardul din beton care împrejmuie Căminul Cultural din Bratovești”, spune Cătălin Daneș.

Primăria a achiziționat tabltele pentru toți copii din comună și o tablă interactivă pentru școală, mai adaugă edilul din Titești.

Comuna Titeşti este cea maui mică localitate lovişteană dar este considerată din punct de vedere geografic inima acestei frumoase depresiuni montane şi se speră că, odată cu asfaltarea DN 7D, să se dezvolte turismul, pentru că zona este de un pitoresc absolut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *