La Tetoiu, sunt în lucru proiecte de peste 12 milioane de lei

Proiecte investiționale în valoare de 12.170.302 lei, sunt în lucru în 2019, în comuna Tetoiu.  Toate aceste proiecte vin să facă un upgrade standardelor din viaţă din localitate, primarul Lucian Antonie, spune că are interseul ca localitatea să devină una atractivă pentru investitori dar şi pentru cei care aleg să se mute aici.

Unul dintre proiecte este canalizare pe vechiul proiect, pe OG 28, care are o lungime de 8 km, iar pe noul proiect PNDL2, această reţea se va extinde pe o lungime de 22 de kilometri  și stația de epurare a apelor uzate în toate satele.

Apa va fi introdusă în satele Băroiu, Tetoiu și Budele. Totodată, se vor reabilita grădinița Nenciulești și școala gimnazială Țepești.

”Este foarte important ca utilităţile să fie extinse în toate satele. Apă, canal şi pe viitor gaze. Astfel, vom avea satisfacții, iar comunitatea va avea un altfel de confort de viață. Proiecte avem destule, care au fost aprobate de Ministerul Dezvoltării, am muncit la ele și am cheltuit foarte mulți bani pentru a face ceva în comună, pentru oameni și, de aceea, va trebui să găsim soluții pentru a duce la finalizare toate proiectele. Aşa putem atrgae investitori dar şi pe cei care doresc să se mute aici”, a declarat Lucian Antonie.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *