La Suteşti, prioritatea administraţiei locale sunt gazele naturale

Primarul Carmen Lixandru lucrează la documentaţia privind investiţia în alimentarea cu gaze naturale a comunei Suteşti, proeict care spune ea, trebuie să fie gata până în primăvară pentru a fi depus la Bucureşti.

“Aceasta este problema cu care ne confruntăm atunci când vin investitori în zonă. Toţi doresc acces la reţeaua de gaze naturale. Comuna Suteşti este destul de bine aşezată pe drumul naţional 67B şi în vecinătatea municipiului Drăgăşani şi aşadar propice pentru dezvoltarea de afaceri. Numai că azi, o afacere industrială are nevoie de această resursă gazele naturale. Care şi pentru populaţie sunt foarte utile, înseamnă confort şi de multe ori mai ieftin decât lemnul”, spune Lixandru.

În comuna Suteşti au demarat şi lucrările de igienizare şi curăţenie, dat fiind vremea destul de bună de afară.

“Am început curăţirea de vegetaţie uscată, reamenajarea drumurilor, a rigolelor, şanţurilor, informăm populaţia despre salubritate. Avem în vedere drumurile şi căile de acces spre biserici, drumurile de acces în cătune izolate. Vom identifica locurile care necesită reparaţii urgente”, a mai adăugat Lixandru.

AP

One comment

  • pop romeo

    Minciuni, aceasta duduie, paravan al infractorului ION STANESCU nu a facut nimic 4 ani de zile, si acum vine cu fumigene de proiect de gaze naturale. CANALIZAREA inceputa de pe timpul tatalui ei nici la ora actuala dupa 4 ani de mandat nu e functionala, iar ea vorbeste de santuri care spre catune :))). CE GLUMA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *