La Stoilești se reabilitează drumurile și grădinița din satul Urși

După finalizarea podului de trecere peste Gârla Urșana, administrația din comuna Stoilești continuă lucrările de modernizare a uliței Șogor-Malu. Primarul Florin Ionescu a declarat că lucrarea este foarte importantă, iar gabioanele trebuie bine executate, deoarece vor asigura siguranța și protecția drumului, fiind singura cale de acces a  locuitorilor satului respectiv.

”Am scos la licitație execuția lucrărilor de modernizare, pe o distanță de 1,5 kilometri, a uliței Școala Bârsoiu și am în atenție și reabilitarea grădiniței din satul Urși. Această lucrare va fi realizată cu fonduri locale și este neapărat necesară, deoarece avem nevoie de obținerea autorizației de funcționare. Sperăm ca, până la sfârșitul lunii mai, reabilitarea grădiniței să fie finalizată”, a declarat Mihai Ionescu.

Edilul și-a îndreptat atenția cu prioritate și către elevii preșcolari și, pentru a stimula frecvența și reducerea absenteismului, oferă tuturor câte un pom fructifer, pe care să îl planteze fiecare acasă. Este o metodă bună și apreciem gestul și ideea primarului de a stimula în copii o responsabilitate. Plantarea unui pom fructifer dezvoltă în psihicul copilului o anume bucurie și un simț de răspundere pentru rezultatul unei fapte săvârşite chiar de el.

Claudia POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *