La Stoileşti, lucrările se desfăşoara în continuare dar cu noile restricţii impuse de epidemia de coronavirus

La Stoileşti, primăria a luat toate măsurile de rigoare impuse de criza de Coronavirus dar fără să afecteze lucrările din localitate.

„În Stoileşti au fost 3 cazuri de autoizolare, din care 2 persoane au ieşit înj cursul zile de vineri, urmând ca luni să iasă şi cealaltă persoană. Am informat vârstnicii şi pe cei cu afecţiuni să nu părăsească locuinţele, să fie evitat cât mai mult contactul cu alte persoane. Copiii să nu iasă din casă”, spune primarul Florin Ionescu.

În rest, în Stoileşti lucrările la infrastructură continuă, astfel se lucrează pe Drumul comunal 39, în satul Geamăna, în lungim de 1,35 km dar şi pe ulţia Şogor Malul, pe o distanţă de 750 de metri, lucrări cu finanţare din bugetul local.

Iar până la Paşte se speră ca uliţa Nemţeşti să fie asfaltată.

Comuna Stoileşti are o reţea de peste 200 de km de drumuri, fiind cea mai întinsă localitate din estul judeţului Vâlcea.

Comuna necolectivizată, care are o dispunere a satelor destul de întinsă, Stoileşti se confruntă aşadar cu o infrastructură destul de întinsă iar administraţia caută resurse pentru a rezilva treptat această problemă.

Administraţia Ionescu efectiv a luat de la zero localitatea şi a depus proiecte pe toate axele fie europene, fie guvernamentale, astfel încât să poată rezolva această situaţie.

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *