La Șirineasa se vor monta 5 stații electrice și se vor achiziționa microbuze școlare electrice

Primarul Ion Bebe Streinu este decis să atragă toate fondurile europene disponibile și pentru care comuna este eligibilă, ”orice bani care sunt atrași în comun, însemană o investiție pe termen lung”, susține edilul.

”Este clar că avem nevoie de surse de finanțare pentru orice investiție care să fie în beneficiul comunității. De aceea orice axă pe car ene putem înscrie, orice program național sau european este o sursă de bani care pot lucra în beneficiul locuitorilor. Vom investi în aceste stații de încărcare, în microbuze electrice. Vom reabilita corpul B al școlii gimnaziale, mă refer la o reabilitare din punct de vedere energetic. Și nu în ultimul rând căutăm zona în care să putem amenaja un parc fotovoltaic”, susține Streinu.

cesta spune că a reușit până în prezent să asigure o bază de infrastructură pentru comuna pe care o administrează, urmând ca în următorii ani, localitatea să se înscrie pe un trend crescător economic, astfel încât să devină și mai atractivă pentru cei care doresc să locuiască sau să facă aici afaceri.

Astfel prin PNI, Bebe Streinu urmează să invesetească în reabilitarea a 9 km de drumuri locale, însemnând drumuri de interes local în toate satele.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *