La Sinești urmează rețeaua de gaze naturale, centrul cultural și canalizarea

Proiectele administrației Burleanu, o echipă care a primit un vot de încredere în alegerile din septembrie, se concentrează pe rețeaua de gaze naturale, rețeaua de canalizare și căminul cultural. Ultimul obiectiv deja este în licitație, având o valoare de 7 milioane de lei

”Le mulțumim cetățenilor care n-au acordat votul de încredere în 27 septembrie, semn că rezultatele muncii din ultimii 4 ani au fost apreciate și asta ne obligă să fim la fel de serioși și în mandatul care începe. Vom avea aceeși echipă și vom aborda lucrări care să ridice standardul de confort al locuitorilor”, spune Cristian Burleanu.

Cel mai important proeict, cel care include rețeaua de gaze înseamnă 34 de kilometri de conductă, având în vedere că staţia ar urma să fei construită în Sineşti. Cel de-al doilea proiect înseamă 14 kilometri de rețea de canalizare. Acestea au fost depuse iniţial pentru finanțare la Fondul de Dezvoltare și Investiții, dar cum acesta s-a desființat, administraţia Burleanu a căutat noi surse. După toate probabilităţile gazele urmează a fi finanţate prin fonduri europene iar canalizarea prin CNI:

“Dacă vom obține finanțare, toate satele, respectiv : Valea Stejarului, Urzica, Ciucheți și Popești vor avea canalizare. În ceea ce privesc gazele naturale, pot spune că avem stația de gaze chiar în localitate si având această oportunitate, sperăm ca investiția să fie finanțată”, spune primarul Cristian Burleanu.

La această oră se așteaptă finalizarea licitației pentru Căminul Cultural, care va fi un centru modern, un așezământ socio-cultural menit să reînvie tradițiile satului dar să fie și un spațiu de întâlnire, socializare, unde locuitorii să poată veni atât pentru spectacole dar și pentru diferite întâlniri pe teme curente care privesc agricultura, investițiile, proiectele primăriei, dezbateri, etc.

Printre proiectele pe care le mai are în vedere Cristian Burleanu este cel care privește un nou sediu administrativ, dat fiind faptul că actualul local nu mai corespunde necesităților administrației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *