La Râmnicu Vâlcea se fabrică primul brand românesc de skate shoes

Pantofii de skateboarding Danube Footwear.

Lidia Cremenescu (29 de ani) şi Mario Georgescu (28 de ani) au fondat businessul Danube Footwear au fondat primul brand românesc de skate shoes, în 2017 când au hotărât să se întoarcă în România, după ce şi-au făcut studiile în străinătate şi au locuit apoi o perioadă în Marea Britanie.

Prima colecţie a cuprins 100 de perechi de pantofi, ghete şi încălţăminte joasă. Colecţiile ulterioare s-au menţinut între 100 şi 120 de perechi. Pantoful Danube Footwear are un toecap din piele cauciucată. Această zonă este cea unde încălţările de skateboarding se rup cel mai repede pentru că frecarea este mare.

Iniţial, ei au început producţia într-o fabrică din Bucureşti, iar ulterior au început o colaborare cu o fabrică din Râmnicu Vâlcea, care are o capacitate mai mare de producţie. Preţul pantofilor variază înte 400-490 de lei.

Produsele sunt livrate în toată Europa, bună parte din clienţi fiind din Germania, Olanda, dar şi din Canada. Pantofii sunt comercializaţi online prin intermediul magazinului propriu şi în trei magazine fizice: Boarders, H20, Sneaker Industry din Bucureşti.

Parcurile sunt aproape gata să-şi primească doritorii de aer proaspăt. La fel şi pe cei care abia s-au abţinut de la a face sport în aer liber. Mai trebuie doar echipamentul potrivit şi evadarea e perfectă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *