La Primăria Perișani are loc cea mai amplă campanie de recrutare personal de muncă, din județul Vâlcea

Primarul interimar Sorin Leonte solicită tuturor celor interesați din localitate să-și depună dosarele la primărie pentru a se angaja la șantierele Autostrăzii Sibiu – Pitești.

”Normal că îmi doresc să fie cât mai mulți angajați din Perișani. Până acum au fost depuse 50 de dosare. Dar este nevoie de sute de angajați. De aceea insist pentru toți care au calificare în meserie de ferar betonist, lăcătus, șoferi, sudori, tot ce înseamnă șantier să aducă la primăria actele. Se fac angajări și este păcat că locul de muncă pentru ani buni este aici, lângă noi. Și nu sunt salarii mici. Sunt salarii în construcții. Comuna noastră a avut buni meseriași care au lucrat la TCH, la Energomontaj, în tot felul de construcții, deci sunt așteptați la noi cu actele. În primăvară încep lucrările iar antrepronorul are nevoie de forță de muncă”, spune Leonte.

De altfel toată localitatea se pregătește de acest șantier care va demara în primavara anului 2024, italienii deja se apucă de organizarea de șantier, sunt multe firme care intenționează să vină aici. Pe raza localității se va fora și cel mai mare tunel din România de aproape 2 km.

Și Primăria Perișani are lucrările proprii de investiții. Mare parte tot în infrastructură, în drumuri pentru că localitatea trebuie să devină, spune Leonte, una atractivă pentru investitorii privați.

”Ne așteptam ca de anul viitor să vină foarte multe companii, firme private în zonă. Țara Loviștei va deveni cel mai mare magnet economic al Vâlcii,  cu cea mai ridicată rată de dezvoltare. trebuie să avem ce oferi. De aceea, lucrăm și noi la drumuri, la alte investiții care să îmbunătățească nivelul de trai, standardele de viață, confortul, vom fi o carte de vizită pentru Loviștea”, conchide Leonte.

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *