La Popeşti se lucrează la Staţia de Epurare, reţeaua de canalizare, lucrurile fiind sub control, afirmă Aurora Măgura

La Popeşti, primarul Aurora Măgura spune că situaţia este sub control, oamenii au înşeles rigorile stării de urgenţă şi speră că în scurt timp viaţa va fi reluată.

„Oamenii sunt bine informaţi, respectă regulile stării de urgenţă, nu există plimbări aiurea pe drumuri, oamenii merge la cumpărturi în intervalele bine stabilite şi foarte mulţi au început munca în agricultură. Există o colaborarea cu poliţia şi medicul de familie pentru situaţia celor aflaţi în izolare. Avem 28 în prezent şi manifestă responsabilitate.  Am fost rugaţi să ne ocupă de aprovizionare acestora, precum şi pentru bătrâni, astfel încât să le luăm drumul din picioare”, spune Măgura.

Agenţii economici nu şi-au înrerupt activitatea şi mulţi localnici fac naveta spre locurile de muncă.

De altfel şi în localitate se lucrează la reţeaua de canalizare şi la staţia de epurare.

Aurora Măgura aşteaptă şi aprobările pentru reşţeau de gaze, se ştie că pe teritoriul localităţii există o staţie care urmează să distribuie această resursă în cel puţin patru comune.

„Aşteptăm aşa cum am spus, să treacă această criză şi să continuăm depunerea de proiecte, avem multă treabă de facut aici pentru a aduce localitatea la standarde de viaţă şi confort, aşa cum ne dorim şi noi şi locuitorii. Probabil că după ce se va încheia criza, avem forţă de muncă şi companiile trebuie să se apuce de reconstrucţie, având aşadar la dispoziţie resursa umană”, conchide Aurora Măgură.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *