La Popești, au fost achiziționate un tractor și remorcă, deși consilierii PNL voiau…doar remorca

Subiectul a fost unic în județul Vâlcea, în urmă cu o lună, când pe lista de achiziții a primăriei erau mai multe utilaje, printre care un tractor și o remorcă.

Subiectul a fost amuzant pentru faptul că votul consilierilor PNL a fost destul de straniu, aceștia opunându-se tractorului dar au preferat în schimb remorca. Nu au existat explicații sau argumentate, dar majoritatea consilierilor a decis totuși ca primăria să fie dotată cu tractor, remorcă, tocător, spărgător de lemne.

”Utilaje foarte necesare de altfel pentru că acum, la finele acestei luni vom începe curățenia de primăvară, aranjat de drumuri, curăta rigole, poduri, canale pluviale, tăiat vegetația.  Vom folosi aceste utilaje inclusiv buldoexcavatorul. Nu vreau să comentez votul consilierilor PNL dar le recomand să își exercite votul în interesul comunității, pentru că oamenii nu sunt deloc ușor de manipulat”, spune primarul din Popești Aurora Măgura.

Edilul spune că proeictul de gaze este foarte avansat și se așteaptă în primăvară, un raport final în ceea ce privește finanțarea.

Tot finanțarea se așteaptă și pentru asfaltarea de drumuri, proiect depus la CNI și care se află pe lista de sinteză.

”Gazele și drumurile sunt prioritățile pentru următorii 4 ani, în comuna Popești. Plus că așteptăm ghidurile de finanțare pentru fonduri europene. Avem acest ADI constituit cu localitățile vecine și putem accesa fonduri și pentrun alte obiective în afara gazelor naturale”, conchide Măgura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *