La Păușești Otăsău va funcționa un cabinet de stomatologie

Vestea ne-o oferă chiar primarul Cătălin Avan, acesta precizând că prima consultație ar urma să aibă loc pe 15 noiembrie.

De altfel vorbim de una din cele mai cochete și moderne comune din Depresiunea Horezu, o localitate domnească, care mângâie râul Otăsău, dinspre Pietrari până spre zona monahală a Frânceștiului, oferind călătorului care străbate Drumul Doamnei un adevărat compendiu de case brâncovenești, de flori, de crizanteme multicolore acum în miez de toamnă.

Planurile administrației Avan, o echipă confirmată cu un scor uriaș de încredere, la alegerile din septembrie, sunt focusate pentru a face din Păușești una din cele mai căutate destinații din Vâlcea, pentru cei care doresc să se mute în mediul rural, să aibă o casă de vacanță, să se bucure de această comună mărginită de păduri și înnobilată de firul unui râu cu nume de de istorie care leagă duhul sfânt de la Pătrunsa până la Dintr-un Lemn.

Păușești Otăsău este o comună poveste, o localitate care combină trecutul cu prezentul, o arhitectură de bun simț și cu mult bun gust, este vechiul loc al hanurilor de pe drumurile Băbeniului spre Horezu, a vechilor mori de pe Otăsău, este o localitate care și-a urmat destinul reușind în prezent să aibă o notă, să fie o comună unde civilizație, curățenie, hărnicia oamenilor să arate că sunt premise pentru viitor

La această oră, drumurile din Păușești sunt asfaltate, au rigole, există o infrastructură de utilități, proiectul de introducere a gazelor este avansat, vorbim de școli moderne, de unități medicale cu dotări aferente. Există și o mică industrie, populația activă merge la joburi în orașele din jur, cei care sunt plecați în afară vin regulat acasă și își amernajeză gospodăriile, semn că au de gând să revină.

Primarul Cătălin Avan așteaptă noul exercițiu bugetar al Comisiei Europene pentru a identifica noi proiecte cu fonduri europene menită se contribuie la dezvoltarea acestei comune, binecuvântată de Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *