La Ocnele Mari, primarul Pătru are peste 14 procente în sondaje, în fata următorului clasat

În urmă cu 4 ani nu as fi crezut că tânărul Mihai Pătru va reuși că primar in Ocnele Mari. Am privit ezitant administrația Patru și, recunosc, am fost extrem de critic. Pentru că mi se părea aproape imposibil că acest puști teribil să reușească într-un oraș aflat în ruina, cunoscut mai degrabă prin catastrofe ecologice, decât ca fiind cel mai vechi oraș din România, fiind de o seamă cu Tomisul sau Calatisul.

Din fericire, m-am inselat. După 4 ani orașul este unul care a trecut de punctul zero, creste, are o dinamică economică de necrezut. Are nu mai puțin de 50% drumuri noi asfaltate, numărul pensiunilor a depășit 10, Orașul este căutat an de an de turiști pentru apă sărată, a devenit stațiune, gazele s-a extins în mai bine de jumătate din oraș, apă și canalizarea nu mai sunt un vis. Are o strategie de dezvoltare pe toate axele turistice – patrimoniu, monahal, balnear, tradiții. Și este în fruntea localităților care au atras fonduri europene.

Ocnele Mari este surpriză plăcută a acestor patru ani, din Cenusareasa Vâlcii, devine o frumoasa stațiune care promite.

Realizările administrației Pătru sunt reflectate de cel mai recent sondaj de opinie, unde acesta este creditat cu 35% din opțiunile de vot, având 14 procente în fata celui de-al doilea candidat, locuitorii apreciind faptul că edilul este mereu in stradă, receptiv la problemele semnalate, și în locurile vulnerabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *