La Mălaia, Primăria colaborează cu toţii factorii decidenţi pentru a nu exista disfuncţionalităţi economico-sociale în localitate

De altfel, la Mălaia, lucrările s-au oprit temporar, nu din cauza crizei de Coronavirus, ci din cauza vremii, zăpezile de sfârşit de martie, punând probleme proiectele pe PNDL 2

“Proiectele prin PNDL 2 nu au probleme, suntem întîrziaţi din cauza ninsorilor care au căzut la finele lui martie. Dar am primit asigurări de la constructori că acestea vor fi reluate imediat după Sărbătorile Pascale. Singura problemă gravă este în turism, unde gradul de ocupare al pensiunilor este zero la această oră iar rezervările pentru Paşte au fost anulate”, spune primarul Gabrile Ţolea.

Acesta spune că împruenă cu poliţia, preoţii şi celalte instituţii au depus eforturi să nu existe disfuncţionalităţi economico-sociale.

“Aici am o menţiune de făcut. Le mulţumesc locuitorilor şi mai ales celor care au revenit în ţară că au înţeles că trebuie să fie responsabili şi să respecte regimul de izolare. Nu au existat probleme, au fost oameni cu bun simţ şi au colaborat foarte bine cu autorităţile. Mai avem 17 în izolare, trei deja au ieşit. Am stabilit deja în Comitetul Local pentru situaţii de urgenţă, câte 2 responsabili care au luat în primire familiile cu probleme pentru a le duce alimente sau medicamente”,  a mai adăugat edilul din Mălaia.

Aşadar, după sărbătorile Pascale, la Mălaia se vor relua lucrările de asfaltare şi reţeaua de apă iar funcţie de buget se va investi în amenajarea trotuarelor, sub forma unor alei de promenadă, pe maul drept al râului Lotru, cu mobilier stradal, arbuşti, iluminat.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *