La Mădulari nu mai este nimeni în izolare, au revenit în comună şi cei care erau carantinaţi

„Din fericire perioada de izolare pentru cei care au stat în izolare sau pentru cei care au fost în carantină, s-a terminat cu bine. Oamenii au revenit acasă şi să sperăm că nimic nu se va întâmpla până la finalul acestei pandemii, la noi în Mădulari”, spune primarul Daniel Dimulescu.

Acesta le mulţumeşte celor care au fost în izolare pentru că au manifestat „responsabilitate, simţ civic şi au respectat regulile carantinării”

„Nu ştiu dacă se vor întoarce înapoi în afară, cel puţin nu cred că aşa de curând, poate însă vor rămâne aici, este nevoie de forţă de muncă, nu? Şi în primul rând eşti acasă, împreună cu familia”, a mai adăugat Dimulescu.

În ceea ce priveşte primăria, săptămânal toate străzile comunei sunt dezinfectate, staţiile de autobuz, zonele publice, comerciale, instituţiile iar fiecare familie a primit sau urmează să primească măşti de protecţie.

„Repet, este foarte important să reuşim să traversăm cu bine această perioadă. Colaborăm foarte bine cu poliţia, cadrele medical şi preoţii, adică exact factorii implicaţi în viaţa comunităţii”, a mai completat edilul din Mădulari.

În ceea ce priveşte lucrările prin PNDL 2 acestea continuă, evident firmele respectând măsurile de protecţie pentru angajaţi.

ap

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *