La Lăpușata se va completa asfaltul cu 7 km în cele 7 sate situate pe cele 7 dealuri

Comuna Lăpușata, cunsocută prin faptul că este așezată pe 7 dealuri, are 7 văi și 7 sate, va beneficia de implementarea unui amplu proiect de investiție în infrastructură, în urma căruia se va completa asfaltarea cu câte un km în fecare sat.

”Am făcut o centralizare a drumurilor comunale și sătești. Vreau să spun că în această vară am intabulat o rețea de peste 40 de km de drumuri. Acum avem acest Program Național de Investiții ”Anghel Saligny” care ne ajută acolo unde nu putem accesa fonduri europene. Pentru acest program pregătim așadar aproximativ 7 km de drumuri pentru a fi reabilitate. Și vom extinde rețeaua de apă și canalizare, astfel 5 de apă și 3 de canalizare”, spune primarul Nicolae Joița.

În lipsa unor sume certe ale bugetului pentru anul în curs, a faptului că nu nu poate obține un punctaj eligibil pentru fonduri europene, primarul comunei Lăpușata, Nicolae Joița și-a propus la capitolul investiții pentru acest an extinderi de apă și canal, dar și modernizarea a 12 kilometri de drumuri în toate satele.

Cu șapte sate în administrare, edilul dorește ca fiecare locuitor să beneficieze de utilități, de aceea se zbate că toate drumurile să aibă asflat, iar oamenii să nu se simtă discriminați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *