La Făureşti ar putea fi realizat un circuit off road pentru motociclete

Un circuit off-road pentru motociclete ar putea fi amenajat în comuna Făureşti, la solicitarea unei companii din Germania.

Nemţii au fost prezenţi săptămâna trecuta la sediul primăriei unde au discutat cu primarul Marius Irimie, acesta fiind deschis pentru o astfel de colaborare.

„Am fost împreună şi am văzut terenul. Le-a plăcut şi chiar au făcut câteva teste. Ar fi o realizare pentru Făureşti şi vom continua discuţiile pentru materializarea acestui proiect. Pe lângă acest circuit, am putea să punem în valoare această parte de judeţ şi nu cred că doar Făreştiul va câştiga pe pe urma acestui circuit, ci şi localităţile vecine”, spune Irimie.

Acesta spune că prioritatea sa este de a valorifica potenţialul localităţii, de a aduce cât mai mulţi investitori în zonă ca factor pentru a stimula întoarcerea acasă a celor plecaţi în afară.

Primăria de altfel ţine legătura cu diaspora făureşteană, având un dialog permanent cu cei plecaţi şi pe baza solicitărilor acestora, foarte multe lucrări de infrastructură sunt executate.

Făurești, comună cu un mare potențial economic agricol, zootehnic, dar și industrial de foraj petrolier, cunoaște în utimul timp o bună evoluție socio-economică. Viziunea dezvoltării localității cuprinde toate sectoarele care pot contribui la acest aspect, iar pentru  atingerea obiectivelor pe care și le-a propus, primarul Marian Irimia și-a îndreptat atenția către fondurile guvernamentale, întrucât cele europene sunt foarte greu, aproape imposibil de accesat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *