La Diculeşti, Vâlcea îşi respectă tinerii şi viitorul

Comuna Diculeşti are toate şansele să fie considerată cartierul rezidenţial al oraşului Bălceşti şi, drept urmare, să aibă o perspectivă de dezvoltare la comun cu oraşul lui Poenaru.

Administraţia locală din Diculeşti a reuşit, în ultimii ani, să facă minuni în ceea ce priveşte progamul investiţional în infrastructură, cu un buget local destul de redus. Ne referim aici la asfaltare, la apă, la canalizare.

Diculeştii se vor un compozit de rafinament, bun gust şi emancipare. De altfel, tânărul primar Armand Cupăreanu doreşte să nu mai existe diferenţe între rural şi urban.

Diculesti2“Mă bucură mult atunci când văd tinerii cum îşi construiesc o casă nouă, cum cele vechi sunt reabilitate, cum mândria din partea locului devine o trăsătură pozitivă. Eu cred că, în foarte scurt timp, depinde de noi, de administrativ, să nu mai existe diferenţa dintre rural şi urban. Atunci când ai canalizare, ai apă curentă, ai instituţii care să funcţioneze ceas, deja perspectivele se schimbă”, spune Armand.

Aşa este, un nou parc va apărea în Diculeşti, iar troturarele vor fi amenajate, în aceşti 4 ani, cu arbuşti ornamentali, flori, totul urmând să transforme şi să ridice calitatea acestei localităţi din sudul Vâlcii.

Şi nu e doar atât, la Diculeşti funcţionează unul din cele mai frumoase complexuri de agrement din Vâlcea, cu o piscină, un club, un restaurant select. Loc unde tinerii, atât cei din Diculeşti, cât şi cei din localităţile vecine, vin să socializeze şi, evident, să se distreze.

Şi, mai mult, Diculeştii are un parc industrial în dezvoltare, două companii deja lucrează la investiţii ce vor genera locuri de muncă.

AP

One comment

  • Petcu Eugen

    Ii doresc mult succes domnului primar in administrarea cu folos a bugetului local , multi investitori si consilieri de nadejde !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *