La Dăești, George Popolan a luat toate măsurile în vederea sezonului rece

Astfel au fost asigurate stocurile de combustibil, s-au primit cererile care privesc subvenția pentru căldură, au fost identificate persoanele vulnerabile și care au nevoie de ajutor în perioada care urmează.

Primarul George Popolan spune că regulile care țin de pandemie trebuie respectate și in perioada sărbătorilor de iarnă iar oamenii să înțeleagă faptul că aceste sărbători nu sunt ca acelea din anii anteriori.

”Noi continuăm lucrările pe situații de urgență, e vorba de cele două poduri din punctele Molan și Grigoreanga. Intervenim acolo unde mai sunt situații dificile. Așteptăm noile ghiduri de finanțare pentru proiecte europene, pe următorul exercițiu bugetar. Așa cum am mai spus, ne dorim să atragem noi fonduri pentru a moderniza localitate. În privința gazelor, așteptăm un ultim aviz, pentru a demara execuția”, spune primarul din Dăești.

Acesta salută investitorii mari din comună care au ales să-și extindă activitatea, să creeze noi spații de producție și astfel să supimenteze numărul salariaților. Și așteaptă alți investitori care să aleagă Dăeștiul ca loc unde să dezvolte afaceri.

De altfel, așa cum am mai spus, comuna Dăeşti a intrat în anul 2019 pe podiumul comunelor dezvoltate, unde potenţialul economic şi imobiliar începe să fie valorificat. Aceasta a devansat Frânceştiul şi se află în top alături de Budeşti, Mihăeşti şi Bujoreni. Sunt şanse ca în 2020, localitatea să aibă cel mai galopant ritm de dezvoltare, odată cu implementarea proiectului de gaze naturale.

Astfel comuna Dăeşti este considerată una în curs de industrializare (aici funcţionează doi agenţi industriali mari) dar există premise ca şi alţi agenţi economici să vină în zonă, anunţul administraţiei de a introduce gazele naturale, având un impact asupra dezvoltării clusterelor de afaceri  şi imobiliarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *