La Centrul de vaccinare din Sutești, vaccinarea se desfășoară în condiții foarte bune, 80 de vaccinări în medie pe zi

Primarul din Sutești, Alin Dumbravă recomandă vâlcenilor să se vaccineze, aceasta fiind sungura soluție pentru a reveni la o viață normală.

”La centrul nostru unde funcționează două cabinte, pentru Pfizer, vreau să spun că vaccinare merge foarte bine. Din câte știu, avem o medie de 80 de persoane vaccinate zilnic. Deservim 9 comune și mă bucură mult faptul că oamenii au înțeles acesta aspect și nu manifestp reticență. Au prioritare persoanele vârstnice și cei din categoriile vulenarbile dar vaccinare se face la liber. Pe bază de actul de identitate, așa cum a anunțat și domnul președinte Iohannis. Eu m-am vaccinat și recomand tuturor să o facă, fiind singura soluție să revenim la viața de dinainte de pandemie, să pornim economia la capacitate normală, să renunțăm în cursul acestui an, la restricții”, spune primarul Alin Dumbravă.

Centrul de vaccinare de la Sutești este unul pus la punct, amenajat de Primăria din localitate și deservește popoulația din 9 comune din zona de sud a județului.

De altfel, foarte mulți vâlceni care pleacă la muncă în străinătate s-au vaccinat deja aici, există o creștere sporită a celor care vor să se vaccineze, puterea exemplului personal fiind unul dintre criteriile care îi determină pe mulți să vină la centru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *