La Câineni a început cadastrarea gratuită, având în vedere traseul Autostrăzii Sibiu – Pitești, lotul 2, care traversează localitatea

Primarul Ion Nicolae dă o veste bună locuitorilor, faptul că a început amplul proces de cadastrare și intabulare a localității, comuna Câineni fiind inclusă în acest program gratuit, dat fiind faptul că lotul 2 va traversa comuna.

”Da, e o veste bună. Echipele topo au venit sunt pe teren, sunt convins că există dead line-uri pentru că pe aici va trece unul din cele mai importante drumuri de mare viteză. Din fericire nu avem multe imobile afectate, șoseaua merge pe malul drept al Oltului și va fi prin tunel. Dar oamenii sunt mulțumiți pentru acest proces. Cadastrarea și intabularea înseamnă economii subtanțiale pentru propreitarii de terenuri, un criteriu absolut important pentru tranzacțiile de terenuri”, precizează Ion Nicole

Edilul reiterează faptul că în comuna Câinenu a început de câțiva ani să se caute terenuri, în majoaritatea cazurilor pentru investiții în turism dar și pentru locuințe de vacanță. Clienții sunt din toată țara și sunt dintre cei care au apreciat piesajul și farmecul acestei comune aflate la interferențe dintre Ardeal și Oltenia de Nord.

”Deși autostrada nu are un nod aici, faptul că ne aflăm la 7 km de nodul de la Cornet, pentru Câineni este foarte bine. Mai mult de aici începe și DN 7D, drum care din ultimele discuții pare că va putea fi reabilitat, de noi, localitățile din Loviștea, constituite în ADI. Câineniul va avea cu siguranță altă perspectivă pe viitor, mai ales după construirea autostrăzii”, completează edilul din Câineni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *