La Bunești, înființare rețelei de gaze naturale și asfaltarea a 11 km de drumuri, proiectele administrației Radi

Una din localitățile cu un ritm susținut de dezvoltare este comuna Bunești, aflată la 18 km de Râmnicu Vâlcea, pe drumul național al Horezului, într-o frumoasă zonă alpină. Vorbim de o comună aflată printre cele 20 din județ care înregistrează de creștere demografică și o un număr considerabil de nou veniți.

De altfel Buneștiul se află situat pe drumul stațiunilor vâlcene, o localitate cu un patrimoniu de biserici și schituri, multe din Evul Mediu, din vremea domniei lui Mircea cel Bătrân,

Aici, administrația Radi, confirmată în alegerile din septembrie, va continua proiectele de dezvoltare și în următorii 4 ani.

”Am pus un accent deosebit pe infrastructura localității, investițiile în acest sens fiind o prioritate. În comuna Bunești au fost realizate următoarele investiții: sistem centralizat de alimentare cu apă, rețea de canalizare ape menajere, construire poduri în satul Bunești, asfaltare drumuri comunale și străzi(cca 95%), două baze sportive, construire sediu subunitate Pompieri și SMURD, reparații Dispensar Medical, Farmacie și Cabinet Stomatologic, reparații anuale la Școala Gimnazială Bunești, construire două grădinițe”, spune primarul Viorel Radi.

Lucurile nu se opresc aici, edilul are proiecte ample, dintre care cel mai importat este investiția în rețeaua de gaze naturale.

În momentul de față, Primăria comunei Bunești are în derulare o investiție importantă și anume înființarea sistemului de distribuție gaze naturale.

În urma licitației câștigătorul a fost selectat, dar contractul nu a fost atribuit din cauza unei contestații, depusă de către o firmă declarată necâștigătoare, care urmează să fie soluționată ulterior de către C.N.S.C(https://www.e-licitatie.ro/…/simplifi…/v2/view/100100457).

O altă investiție aflată în derulare, pentru care s-a semnat contractul de execuție, este aceea de rigolare și asfaltare a 10,8 km străzi din comună.(https://www.e-licitatie.ro/pub/procedure/view/100115602/

. De asemenea, în derulare se mai află si investiția de Reabilitare, modernizare și dotare Cămin Cultural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *