La Bunești, în acest an, prioritatea administrației este înființarea rețelei de gaze naturale

O rețea pentru care Primăria Bunești o abținut finanțare guvernamentală, prin Programul Național de Investiții, Anghel Saligny.

”Noi am reușit din fonduri proprii să introducem conductele pe străzile principale. Faptul că guvernul ne-a alocat pentru acest an fonduri ne face optimiști că vom face racordurile în punctul de la Mihăești, acolo unde am obținut toate avizele pentru subtraversări. Odată făcut racordul vom merge mai departe și vom începe branșarea populației. Asta rămâne o prioritate în acest an pentru că de asta depinde foarte mult dezvoltarea localității, atât prin prisma unei dinamici pe sectorul rezidențial cât și economic”, spune primarul Viorel Radi.

Printre alte proiecte, în acest an, menționăm că la Bunești se va construi centrul de zi pentru copiii aflați în risc marginal, cu părinții separați, cu părinți plecați în afară, unde să aibă loc consiliere psihologică, spațiu unde să-și facă temele, să primească ajutor. Investiția se face din PNRR. Și tot anul viitor se vor încheia de modernizat ultimii 10 km de drumuri.

Și nu omitem proiectul depus de Primăria comunei Bunești, prin P.N.R.R(Fonduri Europene)- Componența C10- Fondul Local- Runda 2 din 04.01.2023, a primit  ofinanțare în sumă de 2.428.029,23 lei.
Proiectul prevede lucrări de reabilitare a Școlii Gimnaziale Bunești, Vâlcea. Proiectul se deruleaza pe o perioada de 36 de luni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *