La Budeşti va funcţiona Serviciul pentru Evidenţa Populaţiei

În scurt timp la Primăria Budeşti va funcţiona Serviciul pentru Evidenţa Populaţiei, astfel că, pentru cei peste 6000 de locuitori ai localităţii va fi mult mai uşor să-şi procure actele de identitate, nemaifiind nevoiţi să facă drumuri la Râmnicu Vâlcea.

“Era necesar un astfel de serviciu. Este o solicitare veche a locuitorilor şi am reuşlit în această perioadă să amenajăm un spaţiu, să luăm aparatură, urmează ca în cel mai scurt timp să funcţioneze, după ce luăm toate avizele şi aprobările. Aş putea menţiona aici şi faptul că am amenajat o sală specială pentru serviciul de arhivă, care este unul modern, digital”, spune primarul Ion Vlădulescu.

Acesta spune că pandemia este ţinută sub control, în localitate neexistând niciun pericol, cei care au fost izolaţi au început să iasă din perioada de carantinare. Sunt aproximativ 60 de vârstnici care sunt în atenţia primăriei şi ajutaţi atunci când e nevoie cu medicamente şi alimente.

Activitatea economică nu a încetat în Budeşti, nici investiţiile în infrastructură.

“Astfel am recepţionat podul din Androneşti, se lucrează la podul de la Barza, peste Sâmnic, pe drumul de legătură cu Râmnicu Vâlcea. Se lucrează la grădiniţa din budeşti. Şi evident continuă periodic acţiunile de dezinfectare a străzilor, a instituţiilor publice, a zonelor intens curculate, a staţiilor de autobuz”, a mai adăugat primarul din Budeşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *