La Bistriţa, pentru vâlcence e cu noroc; Acolo a câştigat în 2007, Oltchimul!

Pentru o informare corectă a fanilor handbalului vâlcean, vă aducem la cunoştinţă faptul că Federaţia Română de Handbal a hotărât ca echipele participante la Cupa Romaniei Fan Courier – Final 4, eveniment care va avea loc la Bistrita în perioada 19-21 aprilie, să îşi achite doar transportul până la locaţia evenimentului.

Toate celelalte cheltuieli vor fi suportate de catre Consiliul Judetean Bistrita, asa cum ne-a instiintat Federatia Romana de Handbal printr-un comunicat. Va multumim!

Federaţia Română de Handbal a anunţat că va organiza la Bistriţa turneul Final Four al Cupei României la handbal feminin, după ce a declinat oferta depusă de SCM Rm. Vâlcea.

În urma analizării ofertei primite, F.R.H. – prin Comisia de Analiză –  hotărăşte ca Final Four-ul Cupei României ”Fan Courier” – feminin să se dispute în localitatea Bistriţa, în perioada 20 – 21 aprilie 2019.

Bistriţa a mai găzduit un turneu final al Cupei României, în sezonul 2006-2007. Atunci, Oltchim a câştigat finala cu Rulmentul Braşov, scor 27-20.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *