Klaus Iohannis îşi încheie camapania electorală în Râmnicu Vâlcea, unde va sosi vineri, împreună cu premierul Ludovic Orban

Vineri după amiază, candidatul PNL, la preşedinţia României, actualul şef de stat, Klaus Iohannis va fi prezent la Râmnicu Vâlcea, în jurul orei 16.30.

Acesta va veni împreună cu premierul Ludovic Orban şi se va întâlni cu activul PNL la Sala Sindicatelor.

Despre vizita şefului statului la Râmnicu Vâlcea, deputatul Cristian Buican, spune că “asta demonstrează ataşamentul lui Iohannis, pentru judeţul nostru şi încrederea pe care o are în electoratul vâlcean”

“Vâlcea prezintă un potenţial de creştere pentru dreapta, pentru PNL, după scorurile de 22% în Râmnicu Vâlcea şi 31% în judeţ, la alegerile europarlamentare, există o tendinţă spre a aduce un scor spre 50% pentru candidatul PNL, la alegerile prezidenţiale. Vâlcea se comportă nu doar electoral dar şi mental pe jumătatea Sibiului. Acestea sunt motive clare pentru care preşedintele Iohannis a ales Vâlcea, pentru ultima zi de campanie. El este ataşat oricum de judeţul Vâlcea, pentru că în timpul cât a fost primar al Sibiului, a colaborat foarte mult cu vâlcenii în diferite domenii. Şi să nu uităm, un aspect extrem de important, 30.000 de vâlceni sunt salariaţi activi în judeţul Sibiu, fiind atraşi de economia, locurile de muncă şi salariile mari din judeţul vecin, aşadar suntem legaţi pe mult mai multe axe de Sibiu”, spune preşedintele PNL, Cristian Buican, în contextul vizitei şefului statului la Râmnicu Vâlcea.

Buican spune că va profita şi de prezenţa premierului Orban pentru a readuce în atenţie Lotul 6 al Autostrăzii Sibiu – Piteşti, şi anume breteua Râmnicu Vâlcea – Tigveni, lot complet “uitat sau ignorat, în ultimii ani, de vechile guvernări”

“Fără autostrada Sibiu – Piteşti şi fără această legătură mai ales, judeţul şi municipiul Râmnicu Vâlcea sunt condamnate la subdezvoltare economică”, mai spune liderul liberal vâlcean.

La alegerile din 2014, în judeţul Vâlcea,  Klaus Iohannis s-a clasat al doilea dar la o diferenţa de un procent faţă de candidatul PSD, în schimb Iohannis a câştigat alegerile din municipiul Râmnicu Vâlcea cu peste 56%.

Liviu POPESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *