Klaus Iohannis a luat-o la bătaie pe Olguţa pentru că poartă sau nu poartă bască

Ştie foarte bine că nu poate fi suspendat de majoritatea PSD-ALDE şi atunci, îşi permite nişte aroganţe, vorba lui Becali. Pentru că, altfel nu-mi pot imagina aceste motive penibile de genul: “nu aveţi cazierul la dosar sau nu aveţi experienţă în administraţie, nu sunt ştampilate propunerile”.

Nu o cunsosc pe Olguţa Vasilescu dar Craiova este un oraş care arată bine şi primăriţa a reuşit să amenajeze chiar un centru istoric, devenit obiectiv turistic. Craiova este un oraş bine administrat, spun localnicii. Asta ca să mă rezum la comparaţia cu experienţa lui Iohannis.

Domnul preşedinte s-a grăbit să intre în campania electorală fiind receptiv grupărilor hastag, cei care i-au reproşat că a numit-o pe Dăncilă premier. Acum el încearcă să-şi încordeze muşchii în faţa unui ministru,  ştiind că majoritatea nu ar risca o suspendare  atât timp cât vom avem preşedinţia Uniunii iar, după, intrăm în cele 6 luni anterioare campaniei electorale.

Fie vorba între noi, Vasileasca este mai potrivită la dezvoltare decât la muncă, analizându-i CV-ul.

În acest sens, îi recomandăm domnului Iohannis să fac orice îi trece prin cap, fiind liber să fie penibil. Poate să danseze cu Dide în centrul Bucureştiului, să o numească pe Carmen consilier personal, să stea pe scaun, pe trotuar, la Sibiu, să privească sediul PSD, să îl ia la bătaie pe Dragnea, să-i arate degetul mijlociu lui Dăncilă. Pentru că nu poate fi suspendat. E la adăpost.

Iohannis zburdă acum, fiind exact omul care o să placă hastagului dar, putem spune de departe că, prin tot ceea ce face, încep să cred că Traian Băsescu chiar a fost preşedinte. Măcar Traian când vorbea o oră, o săptămână se chinuiau toţi analiştii să-i decripteze mesajele. Când Iohannis ia decizii, nu poţi admira decât exaltarea pe pe FB a hastagior şi, probabil strigătele de bucurie ale doamnei cu rochie cu volănaşe de la Sibiu.

În acest sens, recomand PSD să-i propună lui Iohannis o ofertă de nerefuzat. Carmen Iohannis în locul lui Drăghici, la Transporturi. Măcar are experienţa drumurilor prin Mall-urile din străinătate.

Şi uite aşa, încep să cred din ce în ce mai mult faptul că, mandatul de 5 ani al lui Iohannis la Cotroceni este un fel de concediu câştigat la promoţia de tigăi, a Kaufllandului,  de niscai profesoraşi din provincie, all-inclusive, în capitală, la hotelul de 5 stele “Cotroceni”.

În ceea ce priveşte refuzul lui Olguta este exact ca în bancul cu ursul care îl bătea pe iepure şi dacă purta şi dacă nu purta… şapcă.

Liviu POPESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *