Judeţul Vâlcea a fost asaltat de poliţiştii lui Eugen Neaţă

Deputatul Eugen Neaţă, fost ofiţer de carieră, pomotor al judeţului Vâlcea este omul care a reuşit în câteva rânduri să aducă aici, mai multe comisii parlamentare, vizite care au facilitat votarea unor amendamente, ce la rândul lor au schimbat legi, în bine pentru români. De această dată, Eugen Neaţă, un om care şi-a început carieră profesională ca poliţist, în urmă 28 de ani, s-a gândit să-şi aducă la Vâlcea pe foştii colegi de şcoală 

“La inițiativa foștilor mei colegi de clasă din cadrul Școlii de Poliție Vasile Lascăr, am avut deosebita plăcere să fiu gazdă, pentru trei zile, celor care au fost ca și familia mea în perioada petrecută la școala de poliție.
Distanța se impune uneori ca un obstacol în calea celor care cândva au format un colectiv. Ne revedem din ce în ce mai rar, dar în inimile noastre păstrăm amintirile ce ne leagă de acea perioadă.
A fost o reîntâlnire extrem de frumoasă. Fiecare avea lucruri noi de povestit, fiecare avea un drum aparte, dar si după 28 de ani ne uneau clipele frumoase petrecute în școală. Am răsfoit cu mare plăcere caietele din acele vremuri și ne-am amuzat împreună cu dirigintele de clasă, domnul Enache Pantelimon.
Emoții, bucurie și veselie au fost sentimentele ce m-au încercat în aceste zile. Chiar dacă au trecut foarte mulți ani de atunci, am retrăit totul ca și cum s-ar fi petrecut acum.
Acei ani și aceste momente vor rămâne unice pentru mine.
Îmi doresc ca an de an, să îi revăd pe cei care mi-au fost profesori, dar și pe colegii și prieteni mei.
Le mulțumesc pentru clipele petrecute în aceste zile, le mulțumesc că au rămas la fel de buni și frumoși, așa cum îi știam!
Îi mulțumesc domnului diriginte pentru că a dat curs invitației noastre și pentru că a fost alături de noi!”

Parlamentarul vâlcean, cunoscut apropiat al primarului Mircia Gutău, a dorit să-şi exprime bucuria pentru echipa fanion a handbalului feminin, SCM Râmnicu Vâlcea, care a reuşit sâmbătă seară să aducă Supercupa României…după 4 ani, acasă.

“După o partidă “nebună”, care ne-a adus de la agonie la extaz și invers, SCM Râmnicu Vâlcea a reușit să învingă Campioana României, CSM București cu scorul de 33-31.
Municipiul Râmnicu Vâlcea numit și “Capitala handbalului Românesc” câștigă primul trofeu important și redă speranța că handbalul vâlcean va fi din nou pe harta celor mai importante echipe din Europa.
Nu pot descrie în cuvinte ce au reușit să facă aceste fete minunate pentru toți iubitorii de sport!
Primarul Mircia Gutău este cel care a pus bazele echipei și continuă să o susțină, iar noi îi mulțumim pentru că este alături de aceste fete minunate!
Felicit întreaga echipă, staff-ul și conducerea clubului pentru modul în care lucrează și se implică pentru ca SCM Râmnicu Vâlcea să fie în topul celor mai bune echipe de handbal feminin din România și nu numai!
Urez succes pe mai departe jucătoarelor noastre și sunt convins ca în acest sezon vor urca pe podium!”

Eugen Neaţă, deputat PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *