Joi seara, lansare inedită de carte la Titești Vâlcea: Ion Talpoș prezintă online povestea Titeștiului

Dragi prieteni, mi-ar fi plăcut ca evenimentul lansării cărții mele „Titești-Vâlcea. File de monografie”, apărută în primăvara acestui an sub egida Editurii Agaton din Făgăraș, să se desfășoare cu prezență fizică.
Mi-ar fi plăcut să vă pot îmbrățișa pe toți cu privirea, mulțumindu-vă pentru că ați avut răbdarea să-mi împărtășiți o parte din gândurile voastre legate de plaiurile noastre loviștene, de oamenii și obiceiurile acestora…
Mi-ar fi plăcut să vă pot mărturisi, stând față în față, că discuțiile noastre purtate de-a lungul anilor mi-au oferit un material documentar bogat încât recentul volum apărut să fie continuat de altele, în semn de prețuire pentru voi.
Din păcate, starea de pandemie actuală ne-a împiedicat și ne împiedică să o facem. Soluția lansării on-line a cărții este o alternativă, în situația actuală. Ne-am propus să dăm curs evenimentului, în acest format joi, 04 noiembrie 2021, la ora 18.
Evenimentul va fi transmis prin platforma Zoom, fiind organizat de către Biblioteca Publică Titești și Primăria Comunei Titești. Vă așteptăm să ne fiți alături la discuții!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *