Jocuri de noroc ușor de învățat

Să găsești jocuri de noroc simple este un obiectiv foarte efemer pentru orice jucător de cazino. Este simplu să te joci la toate jocurile. Este sunt proiectate special pentru a nu pune dificultăți nimănui. Dacă ar fi greu să te joci, cazinoul nu ar face bani, dar care sunt jocurile pe care chiar le poți juca și de la prima vedere? Vom afla chiar în articolul de astăzi. Dacă vrei să vezi și tu care sunt cele mai simple jocuri, continuă să citești!

 

Sloturile

 

Ce altceva să fie mai simplu decât toată gama de sloturi online pe care o vei putea găsi oriunde în mediul online? Sloturile sunt cele mai simple jocuri din cazino, iar pentru a-ți argumenta această afirmație, vom analiza pe scurt toate procesele ce țin în mod direct de gameplay. Să începem prin a arunca o privire la ce trebuie să facă un jucător pentru a începe o sesiune de rotiri la orice slot. În mod evident, va trebui să bagi bani în aparat. Cam acesta este cel mai complicat lucru de făcut deoarece uneori aparatul refuză bancnote. Dar după ce ai creditele pe ecran, ești lipsit de probleme.

 

Nu trebuie să mai faci nimic altceva decât să apeși pe butonul de rotire pentru a da start rundei. Iar tot jocul la sloturi s-a cam oprit aici. În mod miraculos, jucătorii de sloturi trebuie doar să apese un buton de pornire a rundelor. Tot jocul se bazează pe apăsarea unui singur buton, iar unii jucători reușesc să câștige și sute de mii de euro doar apăsând acest buton singular. Regulile din sloturi se aplica la fel pentru toți jucătorii și majoritatea algoritmilor din spatele jocului nu vor putea fi schimbați. Deci jocurile sunt la fel pe toată durata vieții. Și sunt la fel pentru toți jucătorii din lume.

 

Dacă toate regulile sunt la fel și ai nevoie să apeși doar un singur buton pentru a porni o rundă, asta înseamnă că nu vei putea elabora strategii complexe pentru a câștiga, deci nu trebuie să te chinui nici la acest capitol.

Video Poker

 

Dacă jocul de Poker ți se pare complicat, ar trebui să încerci o sesiune de doar 30 de minute la un joc de Video Poker la alegerea ta. Nu ai încercat niciodată ceva atât de simplu și vei fi uimit de faptul că un joc de Poker poate fi simplificat atât de mult. De ce este Pokerul Video atât de simplu? Pentru că exclude numărul mare de jucător și te face să te concentrezi pe singurul adversar din fața ta, adică dealerul. Tot ce trebuie să faci este să ai o pereche de cărți mai bună decât cea a dealer-ului pentru a putea câștiga rundele.

 

În mod particular, regulile din Video Poker se aplică identic, doar că într-un Video Poker rundele trec mult mai rapid, iar jucătorul poate să treacă mult mai repede prin sesiunea de joc pe care și-a planificat-o. Dacă obiectivul tău este să obții cât mai multe câștiguri, te poți folosi de Video Poker pentru a le realiza. Pentru că nu trebuie să îți faci griji pentru alți adversari și te poți concentra pe a juca numai pentru combinații bune de cărți. De aceea jocul de Video Poker este unul dintre cele mai ușoare jocuri din cazino.

 

Ruleta

 

Nu este o surpriză faptul că cele mai simple jocuri din cazino sunt prezente în topul celor mai jucate jocuri din cazino. Acesta este și motivul pentru care oamenii aleg să joace atât de mult aceste jocuri, tocmai pentru că sunt foarte simple. Jocul de ruletă este și el o activitate simplă și foarte simplu de înțeles. Avantajul acestui joc este că pentru un începător nu impune nicio dificultate de legată de principiile de gambling. Spunem asta pentru că ruleta funcționează cu ajutorul unui dealer care poate oferi oricând informații atât online cât și offline.

 

Jucătorul de la ruletă nu trebuie decât să pună mize pe pariurile pe care și le dorește și să spere că norocul va îndruma bila în slotul numărului care trebuie. La ruletă poți dezvolta și anumite strategii de gambling dacă știi cum să îți calculezi bugetul. Martingale este una dintre strategiile matematice care dau rezultate foarte bune la ruletă.

Baccarat

 

Dacă vrei un joc ceva mai simplu, ar trebui să te joci Baccarat. Un joc desprins din principiul clasic de Blackjack, dar cu opțiuni de pariere mult mai simple și mai puține. Ceea ce vei învăța din jocul de Baccarat este că șansele de câștig pe termen lung dau rezultate indiferent de cât de mult ai pierdut sau ai câștigat astăzi. Ce vrem să spunem este că dintre cele 3 pariuri disponibile, ar trebui să pariezi mereu pe mâna dealerului pentru că din punct de vedere matematic, aceea este cea mai mare șansă RTP pe termen lung.

 

Blackjack

 

Și nu în ultimul rând, jocul care oferă jucătorilor din cazino cea mai mare rată de câștig RTP pe termen lung. Nu este chiar cel mai simplu joc din cazino, dar imediat ce ai început să stăpânești regulile de bază și să înțelegi o strategie de bază, vei vedea cum reușești să câștigi tot mai des. Jocul de Blackjack este unul cu principii simple și unde trebuie să te lupți mereu să ai o mână mai bună decât cea a dealerului. Nu trebuie să atingi 21, trebuie doar să fii mai bun decât dealerul.

 

Concluzie

 

Cele mai simple jocuri din cazino au fost alese în baza capacității lor de a-ți oferi cele mai mari câștiguri în raport cu efortul pe care trebuie să îl depui pentru a putea susține o sesiune de joc de calitate la jocul respectiv.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *