Jihadul între Coca şi Rădulescu pentru numărul delegaţilor de la congresul local al PSD

Numărul delegaţilor care vor fi prezenţi vineri la conferinţa judeţeană a PSD în urma căreia se va stabili conducerea locală a partidului încinge spiritele, senatorul Laurenţiu Coca acuzându-l pe liderul interimar deputatul Constantin Rădulescu că ascunde lista cu numărul şi criteriile de selecţie a delegaţilor.
“I-am solicitat încă din data de 30.07.2015 domnului preşedinte interimar, deputatul Constantin Rădulescu, să-mi pună la dispoziţie numărul total de delegaţi pe fiecare organizaţie municipală, orăşenească şi comunală, precum şi Hotărârea Biroului Executiv în care s-a stabilit norma de reprezentare de 1 la 39, pe care o cataloghează „consultativă”. Răspunsul primit la solicitarea mea, justificată şi întemeiată, încalcă flagrant dreptul de a candida liber în organizaţie. Rădulescu zice că citez “având în vedere solicitarea dumneavoastră înregistrată sub numărul 173 din data de 31.07.2015, vă vom remite un răspuns într-un termen rezonabil şi legal necesar pentru consultarea documentelor cu caracter specific, am încheiat citatul şi nimic de atunci”, a spus Coca.
Senatorul consideră că răspunsul preşedintelui interimar Constantin Rădulescu nu demonstrează unitatea în partid şi colegialitatea invocată.
“Mai sunt numai două zile până la data alegerilor, iar situaţia privind numărul de delegaţi mi-a fost semnalată de preşedinţii nemulţumiţi ai mai multor organizaţii care mi-au solicitat să am o poziţie fermă. Vreau să fiu foarte bine înţeles: mă bucură numărul mare de delegaţi care vor participa la Conferinţa Extraordinară a PSD Vâlcea, dar sunt organizaţii locale cu performanţe electorale, cu primari în funcţie de 20 de ani, care au doar 3-5 delegaţi. Astfel de diferenţe, fac ca principiul normei de reprezentare, prevăzut în statut să fie grav încălcat”, a mai declarat Coca.

De cealalată parte, deputatul Constantin Rădulescu declară că lista cu delegaţii şi criteriile sunt pe masa senatorului Coca de marţi dimineaţă de la prima oră.

“Vineri am înregistrat adresa domnului Coca, luni i-am răspuns cu o adresă în care îi spuneam că într-un fel sau altul, între oameni care se cunosc de 20 de ani nu ar fi cazul să comunicăm prin adrese. Către sfârşitul zilei, pentru că i-am răspuns că avem nevoie de un timp rezonabil şi nu 24 de ore cum a impus dumnealui, colega care administrează bazele de date i-a comunicat că va primi informaţiile exact cum le-a solicitat si marţi, adică astăzi la prima oră prin adresa numărul 176 i-au fost comunicate toate datele cerute. De altfel, în urmă cu puţin timp, chiar am stabilit să ne vedem mâine sau pomimâine să ne consultăm asupra datelor tehnice de organizare a conferinţei şi a altor chestiuni interne aşa cum trebuie să facă doi oameni care nu sunt duşmani, sunt doar într-o competiţie, aşa că nu mai este nicio problemă. Nu mă voi lăsa provocat şi nu voi face comentarii în plus pentru că aş face rău partidului.

AP

One comment

  • ionescu

    BA NULITATEA DErADULESCU, TU VREI SA IEI LOCUL LUI CILEA? PAI NU TI-E RUSINE BAI ZEROULE? cREZICA DACA ESTI PRIETENUL LUI PENALU PONTA TE INDREPTATESTE SA FI PRESEDINTELE PSD-ULUI/ MARS AFARA CHEL URAT SI SEMIDOCT! PE MANA CUI A AJUNS PARTIDUL ASTA LA VALCEA! PAI ORASUL E PE MANA LUI IONEL GIGRL SEMIDOCT DE FEL IAR JUDETUL PE MANA LUI COSTI RADULESCU ZERO BARAT1RUSINE NENOROCITILOR!
    BA DA VOI ASTIA DIN PSDCHIAR NU VEDETI?CHIAR SUNTETI CHIORI? ATUNCI VOTATI BA CU CHELU1 SI CU IAN GIGI CEL FARA DE CREIER! MAI VOTEAZA DRACU CU VOI, SCARBELOR! DUCETIVA INVARTINDU-VA1 MARS AFARA CU PENALUL CU TOT! VIORELE, VIORELE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *