Jennifer Lopez a fost criticată la începutul carierei pentru formele sale prea voluptoase

Poate părea incredibil, dar Jennifer Lopez a declarat că a avut probleme la începutul carierei sale artistice, fiind criticată pentru formele considerate de unii “prea generoase”, conform unui interviu pentru revista Cosmopolitan Latinas, informează starpulse.com.

Semnătura “artistică” de care a beneficiat încă de la început J-Lo a fost chiar posteriorul ei mai mare şi bombat, dar producătorii serialului “In Living Color” din anii ’90 i-au cerut să slăbească.

“Când mi-am început cariera în televiziune, oamenii şi chiar şi managerul meu din acea perioadă mi-au spus că trebuie să-mi schimb aspectul fizic. Am înţeles însă rapid că nu trebuia să cedez în faţa unor astfel de presiuni, pentru că nu era nimic în neregulă cu mine. Problema era la ei. Iar atunci când reuşeşti să crezi acest lucru, şi alţi oameni încep să înţeleagă”, a declarat ea pentru revista citată.

Actriţa şi solista de origine portoricană, crescută în Bronx, New York, a mai povestit că a dobândit această atitudine de pe stradă, acolo unde a crescut. Strada i-a adus încredere în forţele proprii, precum şi un sentiment al mândriei şi al apartenenţei la o comunitate. “Încă de la început familia mea m-a făcut să iubesc ce eram şi cum arătam. Corpul meu nu era cu nimic mai special în cartierul în care am crescut”, a mai adăugat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *