Jane Seymour divorţează după 20 de ani de căsnicie

Actriţa Jane Seymour a înaintat în instanţă solicitarea de divorţ de regizorul James Keach cu care este căsătorită de 20 de ani, conform TMZ.com.

Vedeta din ” Dr. Quinn, Medicine Woman” a precizat că nu mai locuieşte alături de James Keach încă din luna aprilie, iar prin solicitarea de divorţ depusă în instanţă la 25 octombrie doreşte să oficializeze faptul că este o femeie liberă.

Actriţa în vârstă de 62 de ani, care are doi gemeni de 17 ani din relaţia cu Keach, a solicitat împărţirea custodiei asupra copiilor. Conform TMZ.com, ea nu a solicitat nicio formă de pensie sau alocaţie financiară din partea soţului său.

“Evident că despărţirea este foarte grea, dar s-a întâmplat mai demult şi am ales să fim discreţi cu privire la viaţa noastră personală (…) Asta este viaţa, se mai întâmplă şi astfel de lucruri şi trebuie ca amândoi să ne adaptăm la schimbare şi să ne ridicăm la nivelul acestei provocări pentru a rămâne nişte părinţi buni dar şi nişte buni prieteni”, a declarat actriţa.AGERPRES

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *