J W Marriot Hotels vine la Ocnele Mari graţie eforturilor primarului Mihai Pătru; a fost eliberat certificatul de urbanism

Iată că demersurile tânărului primar din Ocnele Mari au dat rezultate. Deşi toată lumea nu-i acorda prea mare încredere, se ştie că ziarul nostru a fost extrem de critic cu incapacitatea edilului Pătru de a gestiona cel mai vechi oraş din Vâlcea, supriza s-a produs.

Fix acum un an, Mihai Pătru a luat legătura cu  Ion Zăvoianu, miliardar din statul american Ohio, născut în Ocnele Mari şi fugit din ţară în 1984, ajuns azi membru în boardul JW Marriot. O discuţie de amiază despre marketingul turistic şi despre dinamica societăţilor aflate în era post industrială, cu care Mihai Pătru l-a impresionat pe Zăvoianu, au determinat ca o fantezie ce părea la început, să fie pusă în practică.

Da, ştirea a fost confirmată azi, gigantul concern hotelier JW Marriot va începe în această vară construcţia unui hotel în staţiunea vâlceană, în apropierea ştrandului cu apă sărată.

“Primăria a concesionat pe 149 de ani, o suprafaţă de peste 5000 de metri pătraţi pentru investitor. Este un investitor strategic pentru Vâlcea şi de ce nu pentru toată ţara. Azi a fost eliberat certificatul de urbanism. Proiectul este unul de avangardă. Va fi un oraş am putea spune. Săli de conferinţe, centru comercial, psicine. Hotelul va avea 14 etaje, parcare subterană şi mai multe cluburi, pub-uri, cafenele şi restaurante cu specific românesc, mexican, vietnamez”, spune primarul Mihai Pătru.

Hotelul ar putea fi inaugurat în decembrie 2020, înainte de Crăciun asta însemnând ca Primăria din Ocnele Mari să termine până atunci infrastructura de utilităţi în oraş.

Acesta este de departe cu adevărat un pas uriaş pentru turismul vâlcean iar beneficiile sunt de neimaginat. Nu puteam să nu respectăm şi să apreciem demersurile primarului Mihai Pătru, om care demonstrează că se zbate pentru comunitatea pe care o păstoreşte.

AP

loading...

4 comments

 • MINU

  De chinezii de la Băile Govora se mai stie ceva ??? Toata presa locala a scris de investitii chinezesti de peste 1 mld. de euro in turismul de la Govora . De asta sunt putin sceptic in privinta acestei noi investitii . Dar sa fim optimisti , poate americanii sunt mai seriosi decât chinezii .Doamne ajuta si sa auzim de bine .

 • Cecile C.

  Adevarat. Vrabia mihai patru. Sint numai fantasmagorii toate aceste exagerari.
  Cum sa vina un amre concern american in Ocnele Mari sa faca turism?
  Sa lasam timpul sa adevereasca sau nu aceste minciuni gogonate. Daca se va implini
  promisiunea atunci toti cei implicati vor merita felicitari dar pina atunci , toata lumea este
  pesimista. Ar fi nemaipomenit sa se creeze atitea locuri de munca in acest oras pe acle sa devina comuna de gradul trei. Si toate acestea datorita ultimilor primari care au fost vai mama lor. Nu ca
  actulalul ar fi vreo dofta.
  Ocnenii trebuie sa reflecteze pe viitor daca vor sau nu prosperitate si sa aleaga in consecinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *