Iustin Duicu va investi 23 de milioane de lei în rețeaua de apă și reabilitarea drumurilor din Glăvile

Astfel prin Programul Național Anghel Saligny, 13 milioane de lei vor fi folosiți pentru extinderea rețelei de apă și canalizare în comuna Glăvile și alte fonduri 10 milioane de lei pentru asfaltarea infrastructurii de drumuri.

”Continuăm procesul de modernizare a comunei Glăvile. Știm că există date economice care vorbesc că Valea Pescenei este cea mai puțin dezvoltată zonă dar asta se datorează și faptului că până acum ceva vreme lipsa de utilități, a căilor de acces era un impediment în calea investitorilor. Sperăm că odată cu aducerea localității la standarde de confort și de civilizație, altfel vor sta lucrurile pe viitor”, spune primarul Iustin Duicu.

La această oră, Primăria Glavile are depuse pentru finanțare mai multe proiecte, prin care Duicu speră să ridice standardele de confort ale locuitorilor din comună.
Astfel prin Compania Națională de Investiții sunt depuse două proiecte care înseamnă reabilitarea sediul primărie și al dispensarului uman.

Prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny au fost declarate eligibile extinderea rețelei de apă cu 17 km, a rețelei de canalizare cu 5 km și reabilitarea a 6 km de drumuri comunale.

Pe Agenția de Mediu se află reabilitarea energetică a Școlii Gimnaziale, iluminatului public cu telegestiune și două stații electrice de încărcare.

În prezent au fost finalizate cele două poduri pe situații de urgență și drumurile din cătunul Jarostea au fost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *