Iustin Duicu, primarul care a scos Glăvile din Evul Mediu, candidează pentru un nou mandat

„Suntem împreună de 4 ani. Ne cunoaştem după greutăţi şi după bucurii. Am fost onorat să fiu primarul dumneavoastră şi împreună să pornim la drumul lung de a scoate localitatea din sărăcie şi din noroaie. Nu a fost uşor, dar măcar am construit împreună speranţa, că se poate.

Am început să avem drumuri, avem apă, avem canalizare, lucruri pe care eram obligat să le fac. Şi vă mulţumesc pentru că m-aţi sprijinit şi aţi înţeles că lucrurile mari nu se fac peste noapte.

Vom avea şi gaze, vom avea fiecare uliţă asfaltată şi apoi vom aduce şi investitori. Investitorii nu vin dacă nu avem utilităţi. Dar nu mai e mult până vom pune totul la punct şi atunci ne vom aduce tinerii acasă, să muncească aici, să-şi facă o casă, un rost, copiii să-i crească aici, în şcolile şi grădiniţele din Glăvile.

Aţi avut încredere în mine şi sper că nu v-am înşelat-o. Vă cunosc la toţi greutăţile, bucuriile, neajunsurile sau împlinirile. Unde am putut să ajut am făcut-o, am îndrumat acolo unde nu a depins de mine. Vă mulţumesc pentru cei 4 ani şi vă cer din nou aceeaşi încredere pentru următorii 4 ani. Aşa cum funcţia nu m-a schimbat până acum, nu mă voi schimba niciodată.” – Iustin Duicu, primar Glăvile

După 4 ani de administraţie Duicu, se poate vorbi de o reaşezare a localităţii Glăvile pe un făgaş normal de dezvoltare, dacă vorbim de apă şi canalizare, de asfaltarea de drumuri comunale şi săteşti dar şi de două drumuri judeţene destul de importante care leagă comuna de localităţile vecine.

Astfel, putem menţiona că la această ora, sunt în plin proces de racordare la reţeaua de apă şi canalizare a gospodăriilor din satul Olteanca, acestea adăugându-se celor din Glăvile, urmând ca la final peste 600 de gospodării să aibă apă şi canalizare,

Mai multe sate au fost scoase din noroi, beneficiind de asfalt, iluminat modern, urmând ca în viitorul apropiat să aibă acces la reţeaua de gaze, acesta fiind cel mai mare proiect la care lucrează în acest moment primăria din Glăvile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *