IPJ Vâlcea tolerează un caz de Vestul Sălbatic la șeful de post din Șușani?

Un caz de Vestul Sălbatic pare că s-a petrecut în aceste zile, mai exact la sfârșitul anului 2016, în localitatea vâlceană Șușani, unde, paradoxal, exact cei care ar trebui să garanteze siguranța și liniștea propriilor cetățeni, tocmai aceștia pun în pericol viața și securitatea propriilor familii.

Potrivit Tribunalului Olt, șeful de post din Șușani, agentul de poliție Butușină Ovidiu, a fost chemat în judecată chiar de soția sa, Alina Butușină. Aceasta a cerut ordin de restricție după ce soțul a agresat-o fizic și a amenințat-o cu arma din dotare. Potrivit informațiilor din dosar și a declarațiilor membrilor familiei, agentul de poliție a agresat-o fizic în mai multe rânduri pe soția sa, iar la ultima ceartă, acesta a amenințat-o chiar cu arma din dotare. Fapt pentru care soția s-a dus direct la Tribunalul Olt și a cerut ordin de restricție, potrivit dosarului 12822/311/2016.

În consecință, oare comandantul IPJ Vâlcea este la curent cu situația și are cunoștință că subalternul său este cercetat de Tribunalul Olt pentru acte care dezonorează meseria de polițist ? Ce încredere mai pot avea cetățenii din comuna Șușani când omul însărcinat să le asigure un climat de securitate este cercetat pentru amenințarea propriei familii?

A.P.

2 comments

  • Dimitri

    Cred căci articolul este foarte clar !Atunci când reprezentii o comunitate și încerci sa prezinți căci respecții legea și ai depus un jurământ căci vei fi un exemplu pentru societate si vei da dovada de om responsabil vei apăra pe cel ce nu se poate apăra fie din punct de vedere fizic sau social atunci este f clar căci acest om nu poate sa garanteze nimănui căci este in stare sa respecte legea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *