Ion Sandu spune că turismul este șansa Țării Loviștei

Primarul Perișaniului ales ca de ficare dată cu peste 85% din voturi spune că va continua toate proeictele de turism, obiectivul său fiind un drum spre Vârful Cozia dar și crearea a zeci de trasee turistice în localitate, pentru a pune în evidență frumusețea localității vâlcene situată la cea mai înaltă altitudine.

”Mulțumesc tuturor cetățenilor din Perișani care mi-au acordat încrederea pentru cel de-al V lea mandat, este clar că au apreciat munca depusă în decursul celor 16 ani ca primar, îi asigur că am fost și voi rămâne la fel, același om harnic și cu bun simț, ca și până acum voi încerca să-mi respect promisiunile electorale și să promovez altele noi dacă sunt necesare dezvoltării comunității, pentru mine ca administrator nu a existat și nu există program de 8 ore sau weekend atunci când trebuie să fac ceva pentru comunitatea ce m-a ales de fiecare dată cu un procent de peste 85 %”, precizează Sandu

Capitală a Țării Loviștei, comuna Perișani rămâne una dintre cele mai frumoase localitîți vâlcene, loc unde valahii lui Basarab au învins oastea medievală a lui Carol Robert de Anjou. ..Totodată aici vorbim despre râul căutătorilor de aur, al băieșilor de aceea și numele Băiașu.

Pe teritoriul localității se află una din cele mai întinse colonii de licheni din Vâlcea, zeci de artefacte medievale, aici fiind vechiul drum de legătură între Muntenia și Ardeal. Să nu uităm să menționăm recentul drum Transperișani, alternativa la Defileul Oltului dar și faptul că aici avem cel mai frumos parc din zona rurală, în formă de arcă, pe firul râului Băiașu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *