Ion Gigi Matei răspunde acuzelor privind activitatea firmei pe care nu o mai detine

Primarul interimar al municipiului Râmnicu Vâlcea, Gheorghe Matei, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că societatea care a furnizat betoane pentru diferite lucrări publice din oraş nu-i aparţine, ci acţionar unic al acesteia este soţia sa.

“Am fost acuzat în nenumărate rânduri de adversarii mei politici şi de mass-media că aş fi incompatibil deoarece societatea care a furnizat în ultimii ani şi furnizează şi în prezent betoane pentru diferite lucrări de infrastructură îmi aparţine. Nimic mai fals, cunosc foarte bine legea şi ştiu în ce situaţii aş fi incompatibil, compania care face aceste lucrări a fost o afacere de familie la început, dar din momentul în care eu am ales pentru o carieră politică, am renunţat la această firmă, iar acţionar unic acum este doar soţia mea”, a precizat Matei.

Acesta a mai spus că nu este normal ca o firmă să nu intre la licitaţii de lucrări pentru că cel care “a fost director general ocupă o funcţie politică”. “Oamenii nu mai au dreptul să muncească, iar o firmă să se închidă pentru că eu am fost cândva acolo director general?”, a afirmat edilul din Râmnicu Vâlcea.

Mai mulţi lideri politici ai ACL din Vâlcea l-au acuzat public pe actualul primar interimar al municipiului Râmnicu Vâlcea că firma de familie a acestuia derulează lucrări pe bani publici şi câştigă cu prioritate licitaţii privind furnizarea de betoane. AGERPRES

www.agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *