Primarul Ion Gigi Matei donează firmei Faurecia terenul Edion

Cea mai tare glumă a zilei de vineri a venit din zona primăriei Râmnicu Vâlcea şi am prins-o la restaurantul de lângă instituţie. Cică după ce primarul Ion Gigi Matei ar fi ieşit public să spună că nu găseşte pământ pentru Faurecia, cineva l-a sfătuit “bine intenţionat”, declarând că mai există o soluţie. Care?

Dacă tot voia să rămână cică în istoria oraşui, Ion Gigi Matei putea face un act de donaţie, cedând firmei franceze, terenul de la Stupărei, ăla pe care scrie Edion. Şi aşa acolo buruienile sunt cât poarta şi totul are un aspect neîngrijit.

Astfel Ion Gigi Matei ar fi intrat în mod spectaculos în istoria acestui oraş, printr-un gest care ar fi dus la crearea mai multor sute de locuri de muncă. Bun, rămânea fără beton, dar pentru binele cetăţeanului, poţi renunţa la malaxorul din curte, nu-i aşa? Â

“Din bucata mea de beton, am hrănit un francez şi un om! Francezul m-a felicitat, iar omul m-a votat”

Gluma a fost gustată de angajaţii primăriei, mai puţin de Ion Gigi Matei, care se declară nemulţumit de modul cum a fost tratat în presă subiectul Faurecia.

Primare, nu eşti singurul care dă cu şutul unor investitorii strâini, tu singur te lamentai acum vreo patru ani, prin presă că nu ştiu care primar a dat flit lui Pirelli. Deci, precedentul există.

Dar, apropos, gluma spusă de angajaţi, ar putea chiar să fie o sugestie, ce zici?

Jean Vâlcean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *