Ion Cîlea: Utilajele de deszăpezire se deplasează numai cu aprobarea mea în judeţ

O turbofreză şi un buldozer au fost trimise miercuri, de preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, pentru a deszăpezi un sat izolat din comuna Glăvile, unde zăpada viscolită a depăşit un metru înălţime.
“Azi (miercuri-n.r.) am fost în toată zona de sud a judeţului şi mă refer la comunele din lunca Oltului şi cele din zona Drăgăşani spre Bălceşti, unde au fost probleme cu viscolul. Am vorbit cu cei de la RAJDP şi le-am comunicat că orice utilaj se deplasează numai cu aprobarea mea. Trebuie să ştiu unde acţionează fiecare utilaj, pentru că, dacă apar probleme, să ştiu unde pot apela unul. Cum s-a întâmplat în comuna Glăvile, unde aveam un sat aproape izolat de nămeţi, din cauza viscolului, zăpada ajunse la peste 1 metru grosime. Aici am trimis o turbofreză şi un buldozer pentru a elibera căile de acces. Din fericire, ninsoarea s-a domolit în această parte a judeţului”, a declarat pentru AGERPRES, Ion Cîlea.
De altfel preşedintele CJ Vâlcea a subliniat că în fiecare dimineaţă organizează un comandament de urgenţă prin care ţine legătura cu primăriile.
“Nu avem în consecinţă nici un drum judeţean sau comunal blocat în Vâlcea. Şi nu vom avea, primarii sunt la posturi”, a mai spus Cîlea.
Judeţul Vâlcea se află sub avertizare meteorologică de ninsori abundente, până joi seara.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *