Ion Cîlea aşteaptă ca Antonescu să ia măsuri cu privire la declaraţiile lui Cristian Buica

 Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea aşteaptă de la liderul liberal Crin Antonescu să ia poziţie cu privire la declaraţiile preşedintelui PNL Vâlcea, Cristian Buican care, în opinia sa, pun în pericol funcţionarea USL la Vâlcea.
“Domnul Crin Antonescu a spus la ultima întâlnire că cine va mai ataca sau va produce dezbinări în cadrul alianţei de la Vâlcea va fi dat afară. La fel şi în cazul PSD. Aştept acum ca domnul Crin Antonescu să ia poziţie cu privire la ultimele declaraţii ale liderului PNL, acuzaţii extrem de grave, care nu au niciun pic de logică. Nu vreau să comentez mai mult ieşirile domnului Buican, iniţial m-am gândit să iau măsuri, dar mi-am dat seama că nu are rost, dar cei de la Bucureşti ar trebui să se sesizeze pentru situaţia de la Vâlcea”, a declarat Ion Cîlea.
La sfârşitul săptămânii trecute, preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican l-a acuzat pe Ion Cîlea că, alături de Ion Mihăilă, cel reţinut de DNA, l-ar fi schimbat din funcţie pe fostul director al Hidroelectrica Vâlcea.
“Eu nu mă simt copreşedinte al USL Vâlcea. De ce nu divorţăm, păi la Vâlcea nu există niciun act care să confirme USL Vâlcea. Deci nu poţi divorţa de cineva cu care nu ai nici un act. Noi, PNL, nu punem directori, nu schimbăm oameni. Am auzit de la membrii PSD din Vâlcea că actualul lider al PSD, Ion Cîlea,  împreună cu Ion Mihăilă, cel reţinut de DNA, l-au schimbat pe fostul director de la Hidroelectrica, Daniel Băviţă”, a spus Buican.
În urmă cu o lună, conducerile organizaţii judeţene ale PNL şi PSD au avut o întâlnire la Bucureşti cu conducerile centrale ale partidelor. După întâlnire, s-a semnat un act în care se menţiona faptul că “dacă cineva va mai lansa atacuri în alianţă, acesta riscă să fie dat afară din partid”.
Întâlnirea de la Bucureşti a survenit după ce anul 2013 a fost marcat de numeroase atacuri între ambele partide care compun USL la Vâlcea. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *