Ion Bebe Streinu susține că Șirineasa va deveni un pol economic pe Valea Luncavățului

Primarul comunei Șirineasa spune că odată cu finalizarea reabilitării drumului județean care leagă Valea Luncavățului de localitățile din sudul Vâlcii, lucrurile vor avea altp dinamică în această parte de județ.

”Nu este niciun secret că localitatea noastră se învecinează deja cu zona industrială în continuă creștere a orașului Băbeni și că ambele unități adminsitrative sunt interdependente economic, asigurând astfel un nou pol de dezvoltare. Șirineasa este deja o comună de tranzit și avem mulți investitori doritori de a dezvolta aici afaceri”, spune edilul din Șirineasa.

Acesta spune că a reușit în primul mandat să asigure o bază de infrastructură pentru comuna pe care o administrează, urmând ca în următorii 4 ani, localitatea să se înscrie pe un trend crescător economic, astfel încât să devină și mai atractivă pentru cei care doresc să locuiască sau să facă aici afaceri.

Streinu urmează să implementeze un sistem de supraveghere video, prin care să fie montate camere în toate punctele cheie ale comunei.  

Printre alte proiecte interesante ce vor fi implementate în Şirineasa se numără: construirea a trei părculeţe în satele Şirineasa, Slăviteşti şi Ciorăşti; construirea unui teren sintetic multifuncţional; construirea unei baze de agrement şi a unei săli de spor; susţinerea agricultorilor şi atragerea fondurilor necesare achiziţionării unor garduri electrice, pentru protejarea culturilor agricole; atragerea de fonduri europene/guvernamentale în vederea construirii unui depozit frigorific, necesar depozitării fructelor şi legumelor colectate de la producătorii locali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *