Iohannis a cerut oamenilor să continue protestele

Klaus Iohannis a cerut continuarea protestelor de stradă, doar că nu a făcut-o direct, ci nuanţat.

„În cursul acestei ultime întâlniri, am primit multiple invitații de a merge în piață și le-am promis că voi merge, dar nu voi anunța nici ora, nici măcar ziua în care voi merge în Piață, fiindcă nu vreau să fac din asta un eveniment media, ci vreau să merg să vorbesc și eu cu oamenii simpli care sunt în Piață, să-mi spună mie ce așteaptă de la mine, ce așteaptă de la clasa politică”, a spus Iohannis.

Tradus, mai ales partea cu „ziua”, spune aşa. „Voi continuaţi protestele, pentru că, într-una din zile, voi veni şi eu, poate azi, poate mâine, important este că voi veni, atâta timp cât voi continuaţi aceste proteste”.

Dacă spunea azi sau mâine, era clar, atât mai durau protestele. Dar acestea vor continua. Parlamentul va lucra acum sub presiunea străzii, şi va lucra bine de data asta.

Iohannis are nevoie de aceste proteste, tocmai pentru a pune presiune pe clasa politică din România, pentru ca partidele să înţeleagă clar că nu schimbăm pe Dragnea şi Ponta cu Gorghiu şi Blaga.

Cât timp oamenii vor fi în stradă, politicienii vor fi cu un pas în spate, pentru că politicienilor le este teamă de stradă.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *